· 

Επιστολή παραίτησης του Γραμματέα του ΠΣ Κορησού και η απάντηση του Προέδρου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΗΣΟΥ Ο ''ΑΓΙΟΣ ΔΥΟΝΙΣΙΟΣ'' ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.


ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-11-2-2019 ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ FACEDOOK TOY.


Επιστολη παραίτησης

Φίλες και Φίλοι αγαπητοί συγχωριανοί σήμερα ημέρα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 γνωστοποιώ σε όλο το χωρι και ειδικότερα στους 74 ψηφισαντες της 19ης Μαρτίου 2017 των εκλογών του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού "Ο Αγιος Διονύσιος" την παραίτηση μου απο τον θεσμικό ρολο του Γραμματέως!!! 


Ο Βασικότερος λόγος μεταξυ πολλών άλλων... αποτελεί η έλλειψη εμπιστοσύνης που παρατηρήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα προς το πρόσωπο μου απο την κεφαλή του φορέα τον Πρόεδρο και προσωπικό μου φίλο μέχρι εχθές... κύριο Τσολάκη Νικόλαο!!! 


Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί με οποιοδήποτε τρόπο την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια μου! 22 μήνες έδωσα μάχες με όλο το συμβούλιο (παλαιο και νυν) για να προωθήσουμε τα συμφέροντα του χωριού μας! Μάχες που αποτελούν παράσημο υπο κανονικές συνθήκες αλλά δεν γίνονται από όλους εκτιμητεες... δυστυχώς! 


Ευχαριστώ πολυ όλα τα μέλη του συμβουλίου (παλαιου και νυν) για την άψογη συνεργασία που είχαμε ως εχθές! Ευχαριστώ πολυ επίσης όλους τους συγχωριανούς για την αμέριστη στήριξη τους εδώ και 22 μήνες που περάσαμε κυριολεκτικά απο χίλια μύρια κύματα... Λεπτομέρειες στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ!!! 


Δίχως εμπιστοσύνη ούτε περίπτερο δεν ανοίγεις συνεταιρικό... πόσο μαλλον να καθοδηγεις και να διοικεις ενα φορέα...


Με εκτίμηση

Γραμματέας του Συλλόγου

Θεμελής Αναστάσιος.


Σέ όλα αυτά έχω να πώ το εξής. Για να μπεις σε ένα κτήριο θα έπρεπε να γνωρίζει ο επΙκεφαλής. Στά γραφεία του Συλλόγου όταν θα πάει κάποιος θα πρέπει να το ξέρει ο Πρόεδρος.


Άλλες φορές είχα ενημερώσει άλλες όχι. και αυτό συνέβη μέχρι που πιάστηκε ο ποντικός στήν παγίδα. Εκτιμώ και σέβομαι ότι έχει κάνει γιά τον Σύλλογο γιατί μαζί ξεκινήσαμε, άλλωστε το γράφει και το πρακτικό του Συλλόγου.  


ο Σύλλογος είναι προσφορά και οι μάχες θα πρέπει να δίνονται καθημερινά. Σε μία οικογένεια δεν θα πρέπει να υπάρχουν μυστικά και ασφαλώς μερικές φορές θα υπαρχει η ένταση.


Πήραμε τον Σύλλογο για να κάνουμε δυό έργα  και για να μήν χαθούν τα ήθη και έθιμα του χωριούχ, άλλωστε το λέει και το καταστατικό του Συλλόγου εκεί που αδυνατεί οικονομικά η κοινότητα ή ο Δήμος  παρεμβαίνει ο Σύλλογος. 


Με το προηγούμενο και νυν συμβούλιο καταφέραμε πολλά τους ευχαριστώ γιά αυτό. Πρός το παρόν δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.  Περισσότερα μετά το έκτακτο συμβούλιο.


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Τσολάκης Νικόλαος

Σύμφωνα με ενημέρωση απο τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νικο Τσολάκη, δεν έχει γίνει καμία παραίτηση ακόμη δεκτή εάν πρώτα ο Σύλλογος δεν συγκαλέσει Διοικητικό συμβούλιο.