Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος "Ώρα για δουλειά"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

 

Επίθετο Όνομα Πατρώνυμο

Παπαδόπουλος Τριαντάφυλλος του Ελευθερίου

 

Έτος Γέννησης – Τόπος Γέννησης

1975 - Καστοριά

 

Οικογενειακή Κατάσταση/Παιδιά

Παντρεμένος με 2 παιδιά

 

Σπουδές

 

Κάτοχος Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σε διαδικασία απόκτησης Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στην "Ανάλυση και Σχεδιασμό Κατασκευών Ενεργειακών Υποδομών" του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο.

 

Χειριστής προγραμμάτων Πολιτικού Μηχανικού. Γλώσσες Αγγλικά, Ιταλικά.

 

Εργασία

 

Πολιτικός Μηχανικός στο Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού & Εφαρμογών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας.

 

Ως ελεύθερος επαγγελματίας και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2004 ασχολήθηκα με τη μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και τις ρυθμίσεις αυθαιρέτων. Επίσης παρείχα τις ανεξάρτητες υπηρεσίες μου σε εταιρίες κατασκευής δημόσιων έργων και φορείς του δημοσίου.

 

Από το 2007 εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) ως εργολήπτης Δημοσίων Έργων. Από το 2012 κατείχα την ιδιότητα του Ελεγκτή Δόμησης Β' Τάξης του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας & Μεταλλείων του ΥΠΕΝ και την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτιρίων από το 2013.

 

Άλλες δεξιότητες/Χόμπι

 

Διάβασμα, αθλητισμός, υπέρμαχος της ανακύκλωσης.

 

Συλλογική Δραστηριότητα

 

Διετέλεσα Πρόεδρος (2014-2017) και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Π.Α.Ο.Κ. Μεσοποταμίας.

 

Μια ομάδα φίλων το 2014 με κοινή συνισταμένη την προσφορά και την αγάπη για τον αθλητισμό, μετά την παρότρυνση και τη βοήθεια φίλων μπασκετικών και μη, ιδρύσαμε το σωματείο ως επιστέγαση προσπαθειών πολλών ετών που είχαν ξεκινήσει άλλοι.

 

Με επιμονή και προσήλωση στο στόχο και τη συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών και  τοπικών αρχών καταφέραμε να αδειοδοτήσουμε το Κλειστό Γυμναστήριο Μεσοποταμίας καθιστώντας το πόλο έλξης αθλητών και αθλητριών της ευρύτερης περιοχής ως αποτέλεσμα αγαστής συνεργασίας.

 

Άλλο Αξιοσημείωτο (Με μία φράση, με μία πρόταση έως δύο σειρές)

 

Τίποτα δεν χαρίζεται. Απαιτείται όραμα, σωστός προγραμματισμός και όρεξη για δουλειά.

 

Με γνώση και εμπειρία, ομαδικότητα και συνεργασία για βελτίωση της καθημερινότητας και αξιοποίηση των υποδομών για το κοινό συμφέρον.

 

Στοιχεία Media

e-mail: trianpapado@gmail.com