Ο Ζήσης Λάζαρος με τον συνδιασμό του Γιάννη Κορεντσίδη.

 

Έμπορος Υγρών Καυσίμων – Ελεύθερος Επαγγελματίας
Απόφοιτος Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας

 

``Η πολιτική σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, αφορά στην καθημερινότητα των πολιτών. Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ρεαλιστικά και άμεσα εφαρμόσιμα τοπικά αναπτυξιακά προγράμματα, με κύριο στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Σε δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο, απαραίτητη είναι η εις βάθος διερεύνηση των τοπικών ζητημάτων και προβλημάτων, καθώς και των αιτημάτων που κατά καιρούς εκφράζουν οι πολίτες``

 

Έτος γέννησης 1979

Χιλιόδενδρο Καστοριάς

 

Κατά τις χρονικές περιόδους 1996-97 και 1997-98 διατέλεσα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Καστοριάς, στις κατηγορίες Α’ και Β’ Εθνική.

 

Στην συνέχεια ως σπουδαστής του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (παράρτημα Φλώρινας) σχολή ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, διατέλεσα αντιπρόεδρος του σπουδαστικού συλλόγου για τρία έτη (2002-04) όπου και αποφοίτησα με το πτυχίο του ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ.

 

Από το 2006, μέχρι και σήμερα, έχω την χαρά να είμαι πρόεδρος του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ και να προσφέρω στην παράδοση του τόπου στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω, όπου δραστηριοποιούμε και επαγγελματικά.

 

Από το 2000 είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και το επάγγελμα μου είναι έμπορος υγρών καυσίμων.

 

Από το 2007 έως και το 2009, (τρία έτη) διατέλεσα Γενικός Γραμματέας του Σωματείου βενζινοπωλών Καστοριάς.

 

Το 2010 εκλέχθηκα στη θέση του Προέδρου του Σωματείου, θέση την οποία κατέχω και υπηρετώ έως και σήμερα.

 

Το 2009 παντρεύτηκα την σύζυγο μου Μητρούση Ευδοξία και έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά την Διαλεχτή και τον Χρήστο.

 

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκα Δημοτικός σύμβουλος και από το 2016 έωςτο 2018 διατέλεσα Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθλητισμού, Επιχειρηματικότητας και Παραδοσιακώνεκδηλώσεων του ΔήμουΚαστοριάς. Το 2016 εκλέχτηκα από το Δ.Σ του Δήμου Καστοριάς Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ»θέση την οποία κατέχω έως και σήμερα.

 

e-mail: lazaroszissis@yahoo.gr